Kenneth Hansson

Kenneth Hansson Kiinteistönvälittäjä, yrittäjä, vastaava hoitaja

  • Mobile:0400 494 098

Contact Agent

Loading...
  • Koulutus: Markkinointimerkonomi, Porvoon Kauppaoppilaitos
  • LKV-kiinteistönvälittäjä alk. 1.1.1993.
  • Vastaava hoitaja
  • Kunnallispoliitikko, puoluepäiväedustaja, teatteriharrastaja, uintiharrastaja, rahoitusasiantuntija.

Itä-Uudenmaan Kiinteistövälitys Oy on seudun kokenein kiinteistönvälittäjä, jolla on ylivoimainen paikallistuntemus ja parhaat kontaktit alueen päättäjiin ja elinkeinoelämän toimijoihin.  Olemme pankeista riippumaton yritys eikä meihin siten vaikuteta määräävän markkina-aseman kautta millään lailla ja toimimme hyvässä yhteistyössä kaikkien pankkiryhmittymien kanssa.

Maaseudulleja saaristoon pitää saada rakentaa jos ne halutaan pitä elävänä

Kenneth on toiminut Kiinteistönvälittäjänä vuodesta 1985 siirtyessään Itä-Uudenmaan Säästöpankista nykyiseen ammattiin.  Kennethin erityiset intohimon kohteet ovat olleet politiikka, rahapolitiikka joista globaalit finanssimarkkinat erityisesti ja tietysti Suomen ja Maailman kiinteistömarkkinat yleensä.  Kunnallispolitiikassa Kenneth on vaikuttanut vuodesta 1988, muutettuaan 1987 Loviisaan, viimeksi kaupunginvaltuustossa ja teknisen lautakunnan varapuheenjohtajana, perusturvalautakunnan varajäsenenä ja olen jopa istunut jäsenenä yhteisessä kirkkovaltuustossa ja toiminut sen tilintarkastajana. Kenneth on myös istunut Loviisan Yrittäjien hallituksessa.  Tällä hetkellä Kenneth on elinkeinop- ja infrastruktuurilautalkuinnan varajäsen ja toimii kaupungin edustajana Asunto-Osakeyhtiön hallituksessa puheenjohtajana.  Työ yhteiskunnan hyväksi on palkittu Suomen Tasavallan Presidentin myöntämällä Suomen Valkoisen Ritarikunnan 1 luokan ansiomerkillä kultaisin ristein.  Kennethin motto on ollut että maaseudulle ja saaristoon pitää saada rakentaa jos ne halutaan pitä elävänä,  Loviisan kaupungin kouluverkkouudistuksen myötä Loviisa satsaa kylä- ja pienkouluihin keskittämisen sijasta.  Lapsiperheiden ensimmäisiä kysymyksiähän nimittäin on ”kuinka pitkä matka on lähimpään kouluun ja päiväkotiin ?” Tähän huutoon Loviisassa on vastattu.  Kun olet valitsemassa asuinpaikkaa olet solmimassa varsin pitkäaikaista suhdetta ja tekemässä elämäsi suurimpia ratkaisuja eikä ole yhdentekevää kenen kanssa asioit. Oman asunnon osto ja myynti tänä päivänä lainsäädäntöineen ja kuluttajasuojineen on tarkkaa puuhaa ja vaatii kokemusta ja rautaista ammattitaitoa.  Asuntokauppa on elämäsi tärkeimpiä kauppoja ja sen pitää olla pätevissä käsissä. Tähän me Itä-Uudenmaan Kiinteistövälitys Oy:ssä pystymme.  Valituksia ei ole tullut.

Asuntokauppa on elämäsi tärkeimpiä kauppoja ja sen pitää olla pätevissä käsissä.

Kennethin erityisharrastus on uiminen ja teatteriharrastus.  Uiminen  3 kertaa viikossa vapaauintia (3 km tunnissa) Porvoon uimahallissa. Kenneth on sitä mieltä että Loviisaan pitäisi vihdoin saada oma uimahalli. Kohta neljännes vuosisata on kulunut Lurensin kesäteatterissa, jonka puheenjohtajana hän on toiminut. Kenneth oli myös mukana (Östra Nylands Ungdomsförbund – Lurens Sommarteater) kun näyttelijöille rakennettiin uudet harrastustilat (Löjtnantsgården) ja uusittiin 500 hengen pyörivä katsomo. Ihmiset ja yhdistystoiminta ovat hänelle tärkeitä kuten myös palvelualttiuus.

Tarjoamme juuri sinulle luotettavan ja asiantuntevan avun löytämään ”sen oikean”.

Tarjoamme juuri sinulle luotettavan ja asiantuntevan avun löytämään ”sen oikean”.  Tarjoamme sinulle myös tämän päivän parasta rakennusteknistä ja juridista asiantuntemusta kauppasi turvaksi, 34 vuoden kokemuksen turvin.

Ota yhteyttä niin voimme yhdessä löytää uuden kotisi!