Uutiset

Etsitkö uutta kotia tai sijoitusasuntoa? Tutustu Porvoon Moccaan!Porvoon Länsirannan Aleksanterinkaaressa sijaitsevaan Slottsgårdeniin vasta valmistuneiden kerrostaloasuntojen pintamateriaalit ovat vaaleita, raikkaita ja ajattomia tarjoten monipuoliset mahdollisuudet sisustamiseen. Vapaana vielä olevat asunnot ovat kaikki erikokoisia kolmioita, jotka sopivat hyvin erityyppisille ja eri elämänvaiheessa oleville perheille. Pienemmät kolmiot sopivat erittäin hyvin myös asuntosijoittajille, jotka saavat niistä hyvän vuokratuoton.

Tämä kohde sopii erittäin hyvin myös vihreästi ajatteleville asiakkaille ja perheille, sillä kaikki palvelut ovat kävelyetäisyydellä ja julkinen liikenne kulkee Porvoon ja Helsingin välillä muutaman sadan metrin päässä. Näin et tarvitse välttämättä omaa autoa.
Palveluiden kannalta sijainti on ihanteellinen. Kaikki kauppapalvelut, koulut ja muut peruspalvelut ovat lähellä. Kulttuuria janoaville löytyy tien toiselta puolelta Taidetehdas konserttisaleineen, elokuvateattereineen ja ravintoloineen, sekä joenranta kesäravintoloineen. Historiallinen Vanha Porvoo on lyhyen kävelymatkan päässä.

Slottsgårdenista on lyhyt matka Kokonniemen liikuntakeskukseen, joka on liikunnasta ja ulkoilusta kiinnostuneille suorastaan paratiisi, sillä sieltä löytyvät valaistut lenkkipolut ja hiihtoladut, erilaiset urheilu- ja monitoimihallit sekä jäähallit. Kesäaikaan voit myös virkistäytyä maauimalassa ja talvella lasketella melkeinpä kaupungin sydämessä. Soita ja kysy lisää: 0405243300 RE/MAX

Lue lisää:
https://www.pohjolarakennus.fi/kodit/porvoo/slottsgarden/asunto-oy-porvoon-mocca/

Myynnissä mm. tämä huoneisto: https://www.remax.fi/haku/kohteet/3720970/

Ota yhteyttä: Johan Högström
RE/MAX-Kotimestarit | JH-Kodit Oy LKV
0405760620
johan.hogstrom@remax.fi

Erkki Tuovinen
RE/MAX-Kotimestarit | JH-Kodit Oy LKV
0449776719
erkki.tuovinen@remax.fi

source