Uutiset

HASSUT HÄÄPERINTEET | HÄÄPÄIVÄSPESIAALI | MITÄ HÄÄPERINTEITÄ NOUDATIMME MEIDÄN HÄISSÄ?Tällä hääpäiväspesiaali -videolla puhutaan hääperinteistä, joita vanhan kansan mukaan pitää noudattaa häissä. Videolla käsiteltävät hääperinteet liittyvät vihkisormukseen, vihkimiseen, hääjuhlaan ja hääyöhön. Laskimme yhteen kuinka montaa hääperinnettä me noudatimme ja kuinka monta hääperinnettä me jätimme noudattamatta. Meidän häät vietettiin kesällä 2017 Haminassa. Katso meidän kaikki häävideot täältä: https://www.youtube.com/playlist?list=PL45bGMnadWAS9vPzwJfiKfb92blahoha2

Kommentoikaa jos tykkäsitte!

?:lla Titta, Thomas ja Isla

PS. Nämä hääperinteet ja legendat ovat netin syövereistä poimittuja ja hupsua hassuttelua. Emme halua pahoittaa kenenkään mieltä alkoholismiin tai mielisairauksiin viittaavilla perinteillä. Sairaudet tulee hoitaa oikeilla keinoilla, ei perinteitä noudattamalla. 🙂

?TILAA KANAVA: Tilaa kanavamme täältä (ilmaista) ? http://bit.ly/TILAA_IKILOMALLA tai klikkaamalla TILAA nappulaa.
? ILMOITUKSET PÄÄLLE: Klikkaa kellon kuvaa (ilmoitukset), jotta saat jatkossa ilmoituksen kun seuraava video julkaistaan.
?JAA TÄMÄ VIDEO: https://youtu.be/YzK2d_drM2Y

– – –

MIKÄ IHMEEN IKILOMALLA?

Ikilomalla on Titan (30v.), Thomaksen (32v.) ja Islan tarina, joka alkoi meidän vanhempien IKILOMALLA -nimisestä maailman matkasta kesällä 2015. Pakkasimme kotimme pahvilaatikoihin, hyvästelimme vakituiset työsuhteemme ja hyppäsimme Trans-Siperia junaan. Ikiloma kuljetti meitä halki Siperian, Mongolian, Kiinan, Intian, Uuden-Seelannin, Australian, Tansanian sekä Etelä-Afrikan.

Lopulta 461 reissupäivän ja 70 000 reissukilometrin jälkeen palasimme takaisin Suomeen toteuttamaan uusia unelmiamme. Perustimme oman yrityksen, menimme naimisiin, ostimme omakotitalon ja saimme ihanan tyttären. Nyt elämme mukavaa perhe-elämää Kotkassa. Ehkäpä lähdemme vielä jonain päivänä uudelle ikuisuuden kestävälle lomamatkalle koko perheen kanssa.

IKILOMA tarkoitti alunperin ikuista lomamatkaa. Nykyään se tarkoittaa meille arkea, josta pyrimme tekemään niin mukavaa, että tuntuisi kuin olisimme kokoajan lomalla.

Tällä perhevlogi -kanavalla pääset mukaan meidän ikilomailijoiden elämään. Tervetuloa IKILOMALLA perhevlogin pariin!

SEURAA SOMESSA:
?Snapchat: ikilomalla
?Instagram: ikilomalla – https://www.instagram.com/ikilomalla/
?Facebook: ikilomalla – https://www.facebook.com/ikilomalla
?Twitter: ikilomalla – https://www.twitter.com/Ikilomalla
?Nettisivut: http://www.ikilomalla.fi

Ota yhteyttä: ikilomalla@gmail.com

#häät #hääperinteet #perhevlogi

source