Uutiset

Koskelantie 28, 00610 HelsinkiMuuttovalmis koti idyllisen puu-Käpylän vierestä. Selkeäpohjainen asunto ilman hukkaneliöitä ja oma parveke. Huoneistoon on tehty pintaremonttia vuosien varrella ja mm. keittiö sekä kylpyhuone ovat uusittu.

Käpylän alue tarjoaa monet mahdollisuudet. Läheltä löytyvät mm. urheilupuistot, Messukeskus, tuleva Tripla kävelyetäisyyden päässä ja melkein takapihan kohdalla on erittäin suosittu Kahvila Siili. Alle 100 m päästä löytyvät lähimmät linja-autopysäkit, Pasilan juna-asemalle on matkaa noin 1,2 km ja omalla autolla liikkuminen on helppoa.

Hyvin hoidettu ja vakavarainen taloyhtiö kuuluu Kisakylän kulttuurisesti arvokkaiden asuinalueiden ja rakennusten suojeluohjelmaan. Yhtiössä isot remontit, kuten mm. linjasaneeraus ja julkisivu on tehty pois alta. Mahdollisuus saada autolle ulko- tai hallipaikka.

Tule ja ihastu tähän isoon kaksioon, jossa Helsingin olympialaisten aikaan vuonna 1952 kyseiseen asuntoon majoittui seitsemän Ranskan maajoukkueen edustajaa, joten tilaa riittää!

Huoneisto on yhtiöjärjestyksen mukaan 2h+kk+khwc+p.

TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET 24/7:

Seyvan Khalili, LKV, 045 801 4145 tai seyvan.khalili@roofgroup.fi

OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN?

I can provide services also in English

ROOF Group – Asuminen on tunne.

Kaikki asumisen palvelut saman katon alta.

www.roofgroup.fi

source