Uutiset

UNIKOULU | MEIDÄN PERHEESSÄ ON UNIONGELMA – MITEN OPETAMME LAPSEN NUKKUMAAN?Unikoulu alkaa nyt! Meidän perheessä on uniongelma… Emme nimittäin ole nukkuneet kunnolla yli vuoteen lapsen heräillessä 50-60 minuutin välein. Tällä videolla kerromme uniongelmastamme ja siitä millaisia vaihtoehtoja olemme löytäneet lempeän unikoulun toteuttamiseksi. Kerromme videolla myös miten me olemme valmistautuneet unikouluun, mitkä ovat unikoulun tavoitteet ja minkä lempeän unikoulun olemme päättäneet toteuttaa Islan kanssa. Toivottavasti tykkäätte videosta ja jätätte meille paljon uneen ja nukkumiseen liittyviä kommentteja, kokemuksia ja tsemppejä!

Unikouluvaihtoehdot jotka esittelemme tällä videolla:
1. Pistäytyminen – unikoulu
2. Tassu – unikoulu
3. Tuolimenetelmä – unikoulu
4. Vanhempi nukkuu lapsen huoneessa – unikoulu
5. Suunnitellut herättämiset – unikoulu
Lue lisää Mannerheimin lastensuojeluliiton suosittelemista unikouluista täältä: https://www.mll.fi/vanhemmille/vinkkeja-lapsiperheen-arkeen/kotiunikoulut/

Laittakaa peukut pystyyn jos tykkäsitte videosta ja jakakaa video myös kavereillenne!

?:lla Titta, Thomas ja Isla

?TILAA KANAVA: Tilaa kanavamme klikkaamalla TILAA nappulaa tai täältä (ilmaista) ? http://bit.ly/TILAA_IKILOMALLA
? ILMOITUKSET PÄÄLLE: Klikkaa kellon kuvaa (ilmoitukset), jotta saat jatkossa ilmoituksen kun seuraava video julkaistaan.
?JAA TÄMÄ VIDEO: https://youtu.be/LspSKv-MqZE

– – –

MIKÄ IHMEEN IKILOMALLA?

Ikilomalla on Titan (30v.), Thomaksen (32v.) ja Islan tarina, joka alkoi meidän vanhempien IKILOMALLA -nimisestä maailman matkasta kesällä 2015. Pakkasimme kotimme pahvilaatikoihin, hyvästelimme vakituiset työsuhteemme ja hyppäsimme Trans-Siperia junaan. Ikiloma kuljetti meitä halki Siperian, Mongolian, Kiinan, Intian, Uuden-Seelannin, Australian, Tansanian sekä Etelä-Afrikan.

Lopulta 461 reissupäivän ja 70 000 reissukilometrin jälkeen palasimme takaisin Suomeen toteuttamaan uusia unelmiamme. Perustimme oman yrityksen, menimme naimisiin, ostimme omakotitalon ja saimme ihanan tyttären. Nyt elämme mukavaa perhe-elämää Kotkassa. Ehkäpä lähdemme vielä jonain päivänä uudelle ikuisuuden kestävälle lomamatkalle koko perheen kanssa.

IKILOMA tarkoitti alunperin ikuista lomamatkaa. Nykyään se tarkoittaa meille arkea, josta pyrimme tekemään niin mukavaa, että tuntuisi kuin olisimme kokoajan lomalla.

Tällä perhevlogi -kanavalla pääset mukaan meidän ikilomailijoiden elämään. Tervetuloa IKILOMALLA perhevlogin pariin!

SEURAA SOMESSA:
?Snapchat: ikilomalla
?Instagram: ikilomalla – https://www.instagram.com/ikilomalla/
?Facebook: ikilomalla – https://www.facebook.com/ikilomalla
?Twitter: ikilomalla – https://www.twitter.com/Ikilomalla
?Nettisivut: http://www.ikilomalla.fi

Ota yhteyttä: ikilomalla@gmail.com
#unikoulu
#perhevlogi

source