Uutiset

VAUVAVUOSI | KOHOKOHDAT JA IKIMUISTOISIMMAT HETKET | STORYTIMEVauvavuosi näyttää tältä! Tällä videolla kerromme synnytyksestä, Islan ensimmäisistä viikoista kotona, siitä kuinka Isla oppi ryömimään, konttaamaan ja kävelemään, kerromme Islan ensimmäiset sanat sekä muita hauskoja sattumuksia ja tapahtumia kuluneen vauvavuoden varrelta. Tämän videon parissa on ihana palata vauvavuoden tapahtumiin, koska nyt meidän vauva ei ole enää vauva, vaan taapero. Laittakaa peukut pystyyn jos tykkäsitte videosta ja jättäkää meille paljon kommentteja!

?:lla Titta, Thomas ja Isla

?TILAA KANAVA: Tilaa kanavamme täältä (ilmaista) ? http://bit.ly/TILAA_IKILOMALLA tai klikkaamalla TILAA nappulaa.
? ILMOITUKSET PÄÄLLE: Klikkaa kellon kuvaa (ilmoitukset), jotta saat jatkossa ilmoituksen kun seuraava video julkaistaan.
?JAA TÄMÄ VIDEO: https://youtu.be/rewB57tMqCs

– – –

MIKÄ IHMEEN IKILOMALLA?

Ikilomalla on Titan (30v.), Thomaksen (32v.) ja Islan tarina, joka alkoi meidän vanhempien IKILOMALLA -nimisestä maailman matkasta kesällä 2015. Pakkasimme kotimme pahvilaatikoihin, hyvästelimme vakituiset työsuhteemme ja hyppäsimme Trans-Siperia junaan. Ikiloma kuljetti meitä halki Siperian, Mongolian, Kiinan, Intian, Uuden-Seelannin, Australian, Tansanian sekä Etelä-Afrikan.

Lopulta 461 reissupäivän ja 70 000 reissukilometrin jälkeen palasimme takaisin Suomeen toteuttamaan uusia unelmiamme. Perustimme oman yrityksen, menimme naimisiin, ostimme omakotitalon ja saimme ihanan tyttären. Nyt elämme mukavaa perhe-elämää Kotkassa. Ehkäpä lähdemme vielä jonain päivänä uudelle ikuisuuden kestävälle lomamatkalle koko perheen kanssa.

IKILOMA tarkoitti alunperin ikuista lomamatkaa. Nykyään se tarkoittaa meille arkea, josta pyrimme tekemään niin mukavaa, että tuntuisi kuin olisimme kokoajan lomalla.

Tällä perhevlogi -kanavalla pääset mukaan meidän ikilomailijoiden elämään. Tervetuloa IKILOMALLA perhevlogin pariin!

SEURAA SOMESSA:
?Snapchat: ikilomalla
?Instagram: ikilomalla – https://www.instagram.com/ikilomalla/
?Facebook: ikilomalla – https://www.facebook.com/ikilomalla
?Twitter: ikilomalla – https://www.twitter.com/Ikilomalla
?Nettisivut: http://www.ikilomalla.fi

Ota yhteyttä: ikilomalla@gmail.com

#vauvavuosi #perhevlogi

source